Vaša korpa
osnovne namirnice > Zdravi napici

COLD PRESSOK - Zeleni sok - 500ml

0.00
595.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

ZELENI SOK 

Alkalna sredina sprečava razvoj bolesti. Zeleni sok bogat hlorofilom odličan je za smanjenje kiselosti i postizanje pH balansa u organizmu. On deluje kao protivotrov na toksine u Vašim ćelijama. Pročišćava organizam zahvaljujući izuzetno alkalnoj reakciji i neutrališe kiseline. Dodajte jedan Zeleni sok dnevno svojoj redovnoj ishrani ili pojačajte Cold Pressok detoks tretman dodatnom energijom u tečnom obliku. Uz 2 kg svežeg zeleniša u jednoj maloj boci, na izuzetno inteligentan nacin unosite ono što je Vašem organizmu potrebno.

Sastojci: *organskog porekla

Kelj* – jedan od najvažnijih sastojaka Zelenog soka, bogat antioksidansima, vlaknima, beta karotenom, kalcijumom, gvoždjem i vitaminima K i C. Izuzetna antikancerogena svojstva

Celer* – Snižava nivo LDL holesterola, sadrži vitamine A,C i K, kalijum, kalcijum, magnezijum i folate, pomaže u borbi protiv slobodnih radikala koji utiču na upale, astmu i reumatski artritis.

Spanać* – jak diuretik, poboljšava oksidaciju krvi, nerava i ćelija mozga.Spanać je najbolji biljni izvor vitamina E, gvoždja i magnezijuma i izuzetan izvor hlorofila koji je najvažniji u alkalizaciji celog organizma.

Krastavac* – pomaže u pročišćavanju bubrega i bešike od kamena, peska i plavih soli, smanjujući rizik od karcinoma debelog creva i srčanog udara. Bogat je folnom kiselinom, kalijumom i vitaminima A,C i K.

Zelena salata* – bogata vitaminima A i C, važnih za jačanje imunog sistema i borbu protiv slobodnih radikala koji utiču na upale i bolesti kao što su astma i reumatski artritis.

Peršun* – sadrži vitamine K, A i C, kalcijum, gvoždje, kalijum i folnu kiselinu. Dobar diuretik, pročišćava krv, jetru i slezinu, pomaže rad bubrega i bešike. Odličan za vid. Neutrališe odredjene vrste kancerogenih materija u duvanskom i ugljenom dimu. Regulator acidoze.

djumbir* – stimuliše probavu,smiruje bolove i nervozan stomak, koristi se protiv svih vrsta upala, jača imuni sistem organizma i pospešuje rad kardiovaskularnog sistema.

Jabuka* – odličan antioksidans, bogata vlaknima,utiče na smanjenje holesterola i zadebljanja krvnih sudova, smanjuje rizik od bolesti kardiovaskularnog sistema.

 

Limun - antioksidans, odličan za imunitet.