Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ CRNA ČOKOLADA
ORGANSKA 100% kakaoa 100g

CRNA ČOKOLADA
ORGANSKA 100% kakaoa 100g

CRNA ČOKOLADA <br> ORGANSKA 100% kakaoa 100g

Facebook

CENA: 540.00 din

Organska crna čokolada sa 100% kakao delova proizvedena je od visokokvalitetnog "Ariba" kakao zrna, poreklom sa Ekvadora. Ovo zrno se odlikuje jedinstvenom, prefinjenom aromom i intenzitetom ukusa. Čokolada od 100%-nog kakaoa je u suštini čista čokolada - ne sadrži nikakve dodatke, kao ni šećer. Ima intenzivan, prijatno gorak ukus i konzumira se u malim količinama tako što se ostavi da se otopi u ustima. Na taj način može najbolje da se oseti pravi i jedinstveni ukus čistog kakaoa. Ova čokolada se može koristiti i za pripremanje različitih poslastica kojima će dati veoma bogat čokoladni ukus.

Organska crna čokolada koja u svom sastavu sadrži 100% kakao proizvodi se od visokokvalitetnog "Ariba" kakao zrna poreklom sa Ekvadora. Ovo zrno se odlikuje jedinstvenom, prefinjenom aromom i intenzitetom ukusa.  Čokolada od 100%-nog kakaoa je u suštini čista čokolada - ne sadrži nikakve dodatke, kao ni šećer. Ima intenzivan, prijatno gorak ukus i konzumira se u malim količinama tako što se ostavi da se otopi u ustima. Na taj način može najbolje da se oseti pravi i jedinstveni ukus čistog kakaoa. Ova čokolada se može koristiti i za pripremanje različitih poslastica kojima će dati veoma bogat čokoladni ukus. Poznato je da kakao obiluje antioksidansima, a takođe je i bogat izvor biljnih vlakana.

Sastojci: 100% kakao organskog porekla Čokolada može sadržati u tragovima mleko, badem, lešnik, kikiriki i soju.

Konzumira se u malim količinama tako što se ostavi da se otopi u ustima. Ova čokolada se može koristiti i za pripremanje različitih poslastica kojima će dati veoma bogat čokoladni ukus.

Tagovi

organske poslastice superhrana veganske posne poslastice

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS