Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ JAVOROV
SIRUP 250ml

JAVOROV
SIRUP 250ml

JAVOROV <br> SIRUP 250ml

Facebook

CENA: 1,360.00 din

Javorov sirup A klase, slatki sirup prefinjenog ukusa poreklom iz Kanade koristi se kao prirodni zasladjivač. Zbog nižeg glikemijskog indeksa, sporije podiže nivo šećera u krvi od šećera i preporučljiviji je kao zasladjivač čak i od meda.

Javorov sirup Druid se pravi od soka javorovog drveta koje raste u Kanadskoj provinciji Kvebek. Slatki sok se prikuplja iz drveta javora, a onda se dugo kuva i na kraju filtrira. Tako se dobija sirup prefinjenog ukusa koji se koristi kao prirodni zasladjivač. Zbog nižeg glikemijskog indeksa, javorov sirup sporije podiže nivo šećera u krvi od šećera i preporučljiviji je kao zasladjivač čak i od meda. Javorov sirup je bogat mineralima i antioksidansima koji sprečavaju oštećenje ćelija usled oksidativnog stresa. Pored toga poboljšava zdravlje srca i jača imuni sistem. Ajurveda preporučuje korišćenje javorovog sirupa u ishrani umesto belog šećera. Jedna od najpoznatijih i provereno najdelotvornih dijeta na svetu koja nema loše posledice po ljudsko zdravlje i kojom su oduševljene mnoge poznate ličnosti na svetskoj sceni, zasniva se upravo na javorovom sirupu pomešanom sa sirupom palminog drveta. Dijeta je poznata kao "Neera" i imamo je u ponudi.

Sastojci: javorov sirup Zemlja porekla: Kanada

Ova ukusna poslastica poreklom iz Kanade omiljena je širom sveta. Najviše se koristi kao preliv za palačinke, a odlično ide i preko sladoleda, u jogurtu, u musliju i u maštovitim kolačima. Tradicionalno se koristi kao preliv za palačinke, a čini čuda i kada se prelije preko sladoleda, u jogurtu, musliju, u kombinaciji sa koštunjavim voćem, kao zaslađivač za biljna mleka i u maštovitim kolačima. Ideja za slatkiš: Iseckajte jabuke, banane ili neko drugo omiljeno voće, pospite cimetom i prepečenim ljuspicama badema i prelijte javorovim sirupom. Mmmm... uživajte!

Tagovi

prirodni zasladjivaci secer med cajevi zaslađivaci nigari kuzu i ostalo veganske posne poslastice

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS