Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ JOGI ČAJ ORGANSKI
WELLBEING

JOGI ČAJ ORGANSKI
WELLBEING

JOGI ČAJ ORGANSKI <BR>WELLBEING

Facebook

CENA: 520.00 din

Čaj za svako doba dana ili noći. Ranije je bio poznat pod nazivom "Forever Young" ili "Zauvek mlad". Isprobajte ovu mešavinu lekovitih biljaka poznatih od davnina, koje pomažu da se telo i um održe mladim i zdravim!

Ranije prodavan pod nazivom "Forever Young" "zauvek mlad". Isprobajte ovu mešavinu lekovitih biljaka poznatih od davnina, koje pomažu da se telo i um održe mladim i zdravim! Vekovima su ljudi na Mediteranu uživali u jedinstvenom mirisnom ukusu čaja od žalfije. Žalfija je veoma bogata antioksidansima, doprinosi usporavanju starenja i pomaže telu da zadrži tečnosti koje su mu dragocene. Limunova trava, kardamom i slatki koren daju divnu aromu, a uz to poboljšavaju varenje. Njegovom pozitivnom efektu doprinose i cimet,đumbir, korijander i grčko seme. Može da se pije u svako doba dana i noći. Iako ne možemo da zaustavimo vreme, možemo da uživamo u njemu i starimo što je sporije moguće. Svi sastojci su sertifikovano organski.

Sastav: Cimet* (30%), žalfija* (23%), origano* (8%), sladić*, kardamon*, limun trava*, đumbir*, karanfilić*, limun verbena*, crni biber*, ulje cimeta*, ulje đumbira*, piskavica*, korijander*. *sertikovan organski sastojak Sadrži sladić – osobe sa povišenim krvnim pritiskom trebalo bi da izbegavaju prekomernu upotrebu.

Pogodan da se pije u svako doba dana i noći.

Tagovi

zdravi napici topli napici zdravi napici i biljni dodaci izbor organskih toplih napitaka

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS