Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ KURKUMA U PRAHU
ORGANSKA 125g

KURKUMA U PRAHU
ORGANSKA 125g

KURKUMA U PRAHU <br> ORGANSKA 125g

Facebook

CENA: 550.00 din

Organska kurkuma u prahu (Curcuma longa) je korenasta biljka iz porodice đumbira. Jedan od najmoćnijih prirodnih lekova čiji je aktivni sastojak kurkumin "sveti prah" kako ga u Indiji zovu, zbog čudesnog učinka na celi organizam. U Sanaterra organskoj kurkumi ima 5% kurkumina. Po svojim nutritivnim vrednostima, kurkuma je bogat izvor minerala, vitamina B6 i smatra se jednim od najačih prirodnih antibiotika.

Kurkuma poseduje izvanredna svojstva koja mogu da pomognu kod brojnih zdravstvenih stanja: ublažava upale snižava holesterol deluje pozitivno na depresiju pomaže u sprečavanju tromboze i formitanja krvnih ugrušaka pročišćuje telo od toksina pomaže kod kožnih oboljenja – ekcema, psorijaze obnavlja ćelije mozga i štiti tkivo od oštećenja pomaže kod upale beonjače i rožnjače u oku sprečava gastritis pomaže kod menstrualnih grčeva, PMS-a i vaginalnih infekcija  Svojom karakterističnom žutom bojom i aromom organska kurkuma u prahu upotpuniće ukus i kvalitet vaših jela.

Sastav: organska kurkuma u prahu Alergeni: ne sadrži alergene

Koristi se pre svega u pripremi jela od pirinča i drugih žitarica. Dodaje se u kuvana jela u kombinaciji sa kuminom, korijanderom, anisom i drugim aromatičnim i zdravim začinima. Glavni je sastojak karija. U kombinaciji sa korenom đumbira priprema se izvanredan balansirajući čaj.

Tagovi

lekovito bilje cajevi i zacini

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS