Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ TAMARI SOJA
SOS 186ml

TAMARI SOJA
SOS 186ml

TAMARI SOJA <br> SOS 186ml

Facebook

CENA: 350.00 din

Soja sos tamari japanske firme MUSO je autentičan japanski makrobiotički soja sos proizveden po tradicionalnoj recepturi, bez dodatka šećera i konzervansa. Predivnog je i dubokog ukusa i mirisa. Nastaje prirodnom fermentacijom soje prilikom proizvodnje miso paste. 

Bez GMO i bez hemijskih dodataka.

Upotrebljava se kao stoni začin i u kuvanju za supe, variva, umake, salate ili povrće. Bogat je proteinima, mineralima i B vitaminima. Tamari sadrži enzime, proteine, gvožđe, kalcijum i natrijum.

Tamari japanske MUSO kompanije je autentičan Tamari soja sos. Tamari je tradicionalni japanski makrobiotički soja sos koji ne sadrži šećer ni hemijske dodatke. Moćnog je i dubokog mirisa i ukusa i dobija se direktno iz sojinog zrna tokom prirodnog procesa fermentacije miso paste. 

Ako vodimo računa o tome šta unosimo u svoj organizam, dobro je znati da mnogi soja sosevi na tržištu nisu proizvedeni po autentičnom receptu, nego se dobijaju veštački, bez fermentacije i uz dodatak šećera. 

Bogat je proteinima, mineralima i B vitaminima. Tamari sadrži enzime, proteine, gvožđe, kalcijum i natrijum. Enzimi koji deluju u procesu fermentacije omogućavaju sistemu za varenje da lakše razloži skrob, proteine, mlečne šećere i da što bolje apsorbuje hranu. Popravlja krvnu sliku i utiče na opšte poboljšanje stanja organizma. 

Za razliku od Shoyu-a, ne sadrži gluten pa ga mogu koristiti i osobe koje pate od bolesti celijakija - alergije na gluten i pšenično brašno.


Sastav: zrno soje, voda, morska so, kodži seme (aspergillus oryzae)

Tamari se upotrebljava kao stoni začin i tokom kuvanja za supe, variva, umake, grilovano povrće, povrće na pari i salate. Tamari je slan, pa smanjite količinu soli u jelima kojima ga dodajete.

Uz nekoliko kapi tamarija ukus hrane postaje izuzetno bogat. Posebno se preporučuje onima koji se hrane veganski i vegetarijanski jer doprinosi punoći ukusa i hranjivosti obroka. 

Nezamenjiv je u pripremi prženog sejtana, tofua, vege burgera, pečenih orašastih plodova i semenki i sl. Sipajte malo tamarija na blaže pripremljenu hranu i svaki zalogaj će vam biti ukusan.

Tagovi

tamari i shoyu sos od soje makrobiotika muso i daleki istok lekovito bilje cajevi i zacini

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS