Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ SPORTSKI PAKET
VELIKI

SPORTSKI PAKET
VELIKI

AKCIJA
SPORTSKI PAKET <br> VELIKI

Facebook

CENA: 890.00 din

u paketu dobijate:

Magnezijum hlorid gela 

1 Magnezijum hlorid sprej 

1 Nigari  200 gr

1 Citronela sprej protiv komaraca 

Magnezijum hlorid gel održava kožu blistavom, ublažava znake starosti, smanjuje upale, ubrzava zarastanje rana i povećava hidrataciju ćelija kože. Pomaže u lečenju akni, ekcema, psorijaze. Odličan je dezodorans sa dodatnom prednošću da brzo prodire transdermalno u žlezde, limfni sistem i krvotok. 

 Za nedostatak magnezijuma vezuju se mnogi zdravstveni problemi. Oralni unos magnezijuma je manje pogodan zbog njegovog laksativnog efekta. Najbezbedniji i najlakši način za unos magnezijuma je transdermalnim putem, odnosno apsorpcijom magnezijuma direktno kroz kožu na koju se gel nanosi. To je brz i pogodan način za snabdevanje tkiva i ćelija magnezijumom, koji je ujedno i najprihvatljiviji za naše zdravlje.

Svakodnevnim nanošenjem magnezijum hlorid gela na kožu, nivo magnezijuma može se obnoviti za 4 - 6 nedelja, dok oralno ovaj proces može potrajati i do godinu dana. 

Magnezijum hlorid sprej je jednostavan za upotrebu i praktičan za poneti. Ima svojstva kao i magnezijum hlorid gel, ali je nešto manja koncentracija magnezijum hlorida, što pogoduje osetljivijoj koži. 

Nigari, derivat morske soli iz Japanskog mora, potpuno je prirodan i ekološki čist proizvod koji sadrži više od 95% magnezijum hlorida, a poznat je po brojnim svojstvima povoljnim za ljudsko zdravlje. POVOLJNI EFEKTI NIGARIJA NA ZDRAVLJE ČOVEKA povećava energiju ublažava depresiju opušta nerve i grčeve u mišićima ublažava glavobolje štiti kardiovaskularni sistem podmladjuje organizam štiti od gripa i prehlade pomaže kod bolesti nervnog sistema štiti od osteoporoze i reume deluje laksativno i podstiče probavu uravnotežuje hormone pomaže kod mršavljenja ima antikancerogeno dejstvo.

Citronela sprej protiv komaraca Citronela sprej protiv komaraca.Osvežavajući sprej citrusnog mirisa za zaštitu od komaraca i insekata. Sprej koji odbija veliki broj insekata, a pre svega komarce. Ne sadrži alkohol, pogodan za decu. Dejstvo: rasteruje komarce i druge insekte ublažava neprijatnost kod ujeda insekata deluje antiseptično i antimikrobno deluje protivupalno i umirujuće ubrzava zarastanje rana

MAGNEZIJUM HLORID GEL

Sastav: 

  • Prirodni magnezijum hlorid 
  • Glicerin biljnog porekla 
  • Destilovana voda 
  • Prirodni zgušnjivač 

NIGARI

Sastav: Nigari-MgCl2 - 6H2O

  • Mg hlorid oko 93%
  • Mg rastvor oko 7%

CITRONELA SPREJ

Sastav: 

  • magnezijum hlorid (MgCl2) prirodnog porekla
  • eterično ulje citronele 
  • prirodni glicerin biljnog porekla destilovana voda

Magnezijum hlorid gel 

Uputstvo za upotrebu: 

Promućkati pre upotrebe. Naneti nekoliko kapi gela na kožu, zglobove i bolna mesta i utrljati. Ne prekrivati odećom nekoliko minuta, dok koža ne upije gel. Veoma efikasan način za smanjenje stresa, brzo opuštanje i ublažavanje otoka u umornim nogama je potapanje stopala u toplu vodu u kojoj je razblažen magnezijum hlorid gel. Za potpunu relaksaciju preporučuje se kupka sa magnezijum hlorid gelom i eteričnim uljima. U slučaju napetosti, glavobolje i migrene, pažljivo utrljati gel na slepoočnice i vrat, vodeći računa da ne dodje u kontakt sa očima. 

Priprema nigarija 

Napitak od magnezijum hlorida može se pripremati kod kuće, u vašoj kuhinji. Prokuvati litar vode i ostaviti da se prohladi. U staklenu litarski bocu nasuti 33 grama nigarija i preliti ohladjenom prokuvanom vodom. Ili prvo rastopiti 33g nigarija u maloj količini vode i onda tako razblažen nigari nasuti u litarsku flašu i dodati ostatak prokuvane i rashladjene vode Zatvoriti bocu i promućkati je da bi se sadržaj izmešao. Rastvor nije potrebno čuvati u frižideru. Da bi se ublažio gorak ukus magnezijum hlorida, dovoljno je dodati nekoliko kapi limuna. Efikasan način za smanjenje stresa i brzo opuštanje je potapanje stopala u toplu vodu sa dodatim nigarijem ili relaksirajuća kupka od rastopljenih nigari flekica. 

Citronela sprej protiv komaraca

Način upotrebe: Promućkati pre upotrebe. Poprskati izložene delove kože pred izlazak na otvoreno, pred spavanje ili u svakoj prilici u kojoj ste izloženi komarcima ili drugim insektima. Voditi računa da se ne udiše direktno i da ne dodje u kontakt sa očima.

Za decu mladju od 12 godina sprej raspršiti po odeći, a za bebe je dovoljno da se komad prirodne tkanine poprska sprejem i postavi u blizini bebe.

Tagovi

prirodni melemi ulja i tinkture magnezijum hlorid sprejevi nigari proizvodi za sportiste

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS