(0) (0)

ǀ UMEBOŠI ŠLjIVA 200g

UMEBOŠI ŠLjIVA 200g

UMEBOŠI ŠLjIVA 200g

Facebook

CENA: 960.00 din.

Slana ukiseljena šljiva sa dodatkom "šizo" lištića koja fermentiše nekoliko godina. Njen specifičan kiselo-slani ukus dobro se slaže sa mnogim namirnicama; koristi se kao začin, u sosovima, u napicima i pre svega sama u medicinske svrhe, jer veoma blagotvorno utiče na naše zdravlje. Umeboši šljiva je bogata mineralima i belančevinama.

Umeboši šljiva je bogata mineralima i belančevinama. Sadrži dosta kalcijuma, gvožđa, fosfora, vitamine B1, B2, nijacin, ima antibiotska svojstva i deluje antiseptički. Sadrži i limunsku kiselinu koja pomaže u čišćenju masne jetre. Umeboši šljivu mogu da koriste i trudnice zbog kalcijuma i vitamina C. Prirodni enzimi regulišu varenje i rad želuca. Katenin prenosi teške metale iz pojedinih organa do bubrega i probavnog trakta i vrši njihovu eliminaciju. Fermentisana umeboši šljiva menja pH vrednost krvi iz kisele u baznu i stvara veću otpornost organizma na grip i prehlade.

Sastav: umeboši šljiva, umeboši sirće, morska so, šizo listići

Koristi se kao začin, u sosovima, napicima i pre svega sama u medicinske svrhe, jer veoma blagotvorno utiče na naše zdravlje.

Tagovi

umebosi sljive i umebosi sirce makrobiotika muso i daleki istok grip prehlada alergije

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Naša usluga


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

NEWSLETTER
HEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS