Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ UMEBOŠI
ŠLjIVA 100g

UMEBOŠI
ŠLjIVA 100g

UMEBOŠI <br> ŠLjIVA 100g

Facebook

CENA: 670.00 din

Slana ukiseljena šljiva sa dodatkom "šizo" lištića koja fermentiše nekoliko godina. Njen specifičan kiselo-slani ukus dobro se slaže sa mnogim namirnicama; koristi se kao začin, u sosovima, u napicima i pre svega sama u medicinske svrhe, jer veoma blagotvorno utiče na naše zdravlje. Umeboši šljiva je bogata mineralima i belančevinama.

Umeboši šljiva je bogata mineralima i belančevinama. Sadrži dosta kalcijuma, gvožđa, fosfora, vitamine B1, B2, nijacin, ima antibiotska svojstva i deluje antiseptički. Sadrži i limunsku kiselinu koja pomaže u čišćenju masne jetre. Umeboši šljivu mogu da koriste i trudnice zbog kalcijuma i vitamina C. Prirodni enzimi regulišu varenje i rad želuca. Katenin prenosi teške metale iz pojedinih organa do bubrega i probavnog trakta i vrši njihovu eliminaciju. Fermentisana umeboši šljiva menja pH vrednost krvi iz kisele u baznu i stvara veću otpornost organizma na grip i prehlade.

Sastav: umeboši šljiva, umeboši sirće, morska so, šizo listići (crvene mente ili divljeg bosiljka)

Koristi se kao začin, u sosovima, napicima i pre svega sama u medicinske svrhe, jer veoma blagotvorno utiče na naše zdravlje.

Tagovi

tamari i shoyu sos od soje makrobiotika muso i daleki istok stomak varenje urinarni trakt

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS