Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Sve kategorije ǀ Veleprodaja

Zbog čega JAPAN?

21.2.2023

Ponosni smo što smo već 20 godina eksluzivni uvoznici i distributeri Japanske kompanije MUSO čijim proizvodima vrhunskog kvaliteta redovno opskrbljujemo naše tržište. 

Japanska porodična kompanija MUSO nastala  je 1953. kao udruženje makrobiotičara. U međuvremenu je izrasla u jednu od vodećih međunarodno priznatih kompanija posvećenih proizvodnji i snabdevanju najkvalitetnih tradicionalnih japanskih proizvoda širom sveta. 


Moto MUSO kompanije iz Japana je:


Hrana je osnov našeg života.

Muso obezbeđuje samo prirodnu hranu vrhunskog kvaliteta.

Za sve nas, za našu decu, za našu budućnost.MUSO je kompanija svetskog ugleda koja, kao pionir u izvozu japanske tradicionalne i organske hrane, obezbeđuje merodavnu ekspertizu u procesu proizvodnje hrane i odabira namirnica najvećeg kvaliteta.
Zbog čega je za nas važno da razumemo osnovne makrobiotičke principe, čak i ako nismo makrobiotičari? 

Upravo zbog toga što se oni zasnivaju na principima očuvanja integriteta prirodnog izvorišta hrane, za koji se smatra da predstavlja ključ zdravlja naše planete. Mnoge makrobiotičke knjige objavljene širom sveta govore upravo o tome. Misija MUSO kompanije je uvek težila da nudi tradicionalne japanske proizvode koji sadrže isključivo najkvalitetnije i najčistije sastojke. Ovi sastojci ne sadrže u sebi veštačke boje i aditive, mononatrijum glutaminat, genetski modifikovanu soju, šećer i druge štetne sastojke. U komercijalnom sosu se mogu naći u široko zastupljenim proizvodima na tržištu, poput komercionalnog soja sosa. Zbog toga je uvek važno da čitamo sastav na nalepnicama, ako nam je stalo do toga da unosimo u sebe samo ono što je prirodno.


Proizvodi koje uvozimo iz Japana su mnogo više od makrobiotičkih. Oni su danas zastupljeni širom sveta u ishrani velikog broja ljudi koji vode računa o tome šta unose. Zanimljivo je da je interes za ovim proizvodima, i posebno za miso pastom, naglo skočio u Evropi nakon Černobila, jer se pročulo da miso pasta štiti od radijacije i da postoje naučni dokazi koji to potvrđuju.


Hema-Kehya-Neye vam nudi paletu vrhunskih proizvoda zdrave hrane MUSO kompanije iz Japana, koja će obogatiti vašu trpezu, pogotovo ako se zasniva na vegetarijanskim ili veganskim principima. U tom slučaju ovi proizvodi su nezamenjivi kao dar prirode i izvor neophodnih nutrijenata za izbalansiranu ishranu i dobro zdravlje.


Pogledajte proizvode koje uvozimo za vas iz Japana:

INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS