Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Sve kategorije

Nas izbor

Međunarodni SERTIFIKATI potvrđuju KVALITET Himalajske soli

Datum: 4.6.2022.

Sa našom Himalajskom solju NEMA KOMPROMISA! Svi standardi proizvodnje, pakovanja i transporta Himalajske soli, kao i mere zaštite na radu, su potpuno ispoštovani.

Detaljnije

Ovsene mekinje PROTIV OPSTIPACIJE

Datum: 26.6.2021.

Podstičući kontrakcije mišića debelog creva i pražnjenje i omekšavajući stolicu, ovsene mekinje mogu značajno da pomognu u održavanju zdravlja debelog creva.

Detaljnije

Čudesne OVSENE MEKINJE

Datum: 23.3.2016.

Da li vam se čini isuviše jednostavnim da bi bilo istinito? Sva su „čuda“ veoma jednostavna, a ovo „čudo“ je srećom i naučno i klinički ispitano i dokazano.

Detaljnije

Ovsene mekinje - protiv HOLESTEROLA I SRČANIH OBOLjENjA

Datum: 18.10.2022.

Zahvaljujući sposobnosti vlakana ovsa koja se nalaze u ovsenim mekinjama da se RASTVARAJU u vodi i da upijaju tečnost i sve materije rastvorene u toj tečnosti, ovsene mekinje sa lakoćom uklanjaju višak holesterola pre nego što dospe u krvne sudove.

Detaljnije

KOJI MINERALI se nalaze u Himalajskoj soli?

Datum: 17.5.2022.

Himalajska kristalna mineralna so se zbog svog krajnje neuobičajenog porekla i svojih jedinstvenih osobina smatra izuzetno dragocenim darom koji je čovek savremenog doba dobio od Majke Prirode.

Detaljnije

Sa ovsenim mekinjama protiv NAGLIH SKOKOVA ŠEĆERA u krvi

Datum: 15.10.2022.

Kada u istom obroku konzumiramo brze šećere i ovsene mekinje, mekinje upijaju u sebe veliku količinu brzih šećera i u velikoj meri usporavaju nagli porast šećera u krvi.

Detaljnije

INSTANT OVSENI MUSLI?

Datum: 12.1.2022.

Pet minuta za ZDRAV DORUČAK, a to i NIJE tipičan musli! NE MORA da se kuva, sadrži samo prirodne sastojke, bez šećera je, bez zaslađivača, konzervansa i laktoze. I ne samo to, u sastavu ima LIOFILIZOVANO VOĆE koje je sačuvalo sve hranjive vrednosti svežeg voća, ali i koštunjavo voće i semenke pune vitamina, minerala i belančevina.

Detaljnije


INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS