Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Sve kategorije

Zdravlje

PODMLADITE svoj organizam

Datum: 7. 2. 2014.

Podmladite svoj organizam spolja i iznutra uz pomoć Nigarija

Detaljnije

Hrana za srce: BETA-GLUKANI

Datum: 4.7.2023.

Po svemu sudeći, ovas je prirodna namirnica broj jedan u borbi protiv lošeg holesterola i srčanih oboljenja zbog visokog sadržaja prirodnih beta-glukana, pristupačnosti i lakog unošenja u svakodnevnu ishranu.

Detaljnije

KOMBINOVANJE NAMIRNICA prema Ajurvedi

Datum: 23.1.2023.

Primenjujući jednostavne preporuke drevne ajurvedske medicine vezane za kombinovanje namirnica u našim obrocima, možemo se rešiti mnogih stomačnih problema, problema sa varenjem i učiniti veliki napredak za naše zdravlje u celini.

Detaljnije

Blagodeti FIZIČKE AKTIVNOSTI

Datum: 21.1.2023.

Možda mislimo da fizička aktivnost može da se svede samo na "trbušnjake i gubitak kilograma", a da pritom i ne pomišljamo koliko ona može da nam donese radosti i sreće u životu, da i ne govorimo o poboljšanju mentalnih i kognitivnih sposobnosti.

Detaljnije

Uz pomoć namirnica do ZDRAVIH KOSTIJU

Datum: 19.11.2011.

Naše kosti se stalno obnavljaju. Stalno se stvara novo koštano tkivo. Kada se to ne bi događalo, kosti ne bi bile kvalitetne i često bismo imali prelome.

Detaljnije

Kupka od ovsenih pahuljica ZA KOŽU

Datum: 18.12.2022.

Kupka od ovsenih pahuljica deluje umirujuće na probleme sa kožom kod beba, dece i odraslih, jednostavno se priprema i lako se primenjuje.

Detaljnije

ŠTETNI PARABENI u kozmetici

Datum: 17.10.2021.

Naše odluke da provodimo više vremena na suncu, u prirodi, da se bavimo rekreativnim sportom i da se zaštitimo od štetnih uticaja iz okruženja otvaraju nam put ka boljem zdravlju i izbalansiranijem načinu života.

Detaljnije

SUPOM PROTIV RADIJACIJE

Datum: 12.9.2022

Da li ste znali da je u vreme atomske bombe u Hirošimi, jedna grupa lekara i pacijenata u neposrednoj blizini eksplozije jela svakodnevno ovu supu kao deo terapije i zahvaljujući tome nije imala užasne posledice od izlaganja tako snažnoj radijaciji?

Detaljnije

HIBISKUS i pritisak

Datum: 12.7.2007.

Da li ste znali da čaj od hibiskusa može značajno da pomogne u spuštanju visokog krvnog pritiska?

Detaljnije


INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS